Asociaţia Culturală DU-NE, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti,  prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, organizează în perioada 20-24 septembrie 2013, în Parcul IZVOR, expoziţia LABIRINTUL – 1001 metri de poveste românească.

 

Aproape o sută de tineri creatvi şi plini de entuziasm au conceput în premieră acest proiect ambiţios – un puzzle uriaş, care se întinde pe o suprafaţă de 600 mp şi are un traseu de  peste 1 kilometru.

 

Conceput sub deviza 1001 metri de poveste românescă”, Labirintul seduce publicul, ca o Seherezadă autentică, prin motive, texturi, culori, sunete, ilustraţii, obiecte, texte tematice, descântece şi legende adunate din toate colţurile ţării. Această instalaţie artistică reflectă frumuseţea tradiţiilor româneşti, reinterpretate într-o manieră modernă.

 

Expoziţia este un spaţiu viu şi provocator, gândit şi construit astfel încât să propună o experienţă vizuală, auditivă, tactilă, olfactivă, gustativă şi, de ce nu, mentală!

 

Prezentat publicului pentru prima dată în Cluj-Napoca, în cadrul festivalului “18+”, unde a bucurat peste 2000 de persoane care l-au explorat, labirintul de poveste românească a pornit mai departe într-o caravană naţională, poposind în perioada iulie-septembrie în 6 oraşe din ţară: Alba Iulia, Sibiu, Braşov, Craiova, Timişoara, Iaşi.

 

Nu rataţi ocazia de trăi o experienţă inedită în Parcul Izvor din Bucureşti!

 

Program de vizitare: 10.00-20.00. Accesul este gratuit.