Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti – ArCuB vă invită la Zilele Bucureştiului, eveniment cultural dedicat aniversării oraşului.

 

Sâmbătă, 17 septembrie şi duminică, 18 septembrie vă aşteptăm pe strada Franceză, din Centrul Istoric, la prima Gală Folk You, de la Bucureşti.

 

Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintilă, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub vă vor încânta în fiecare seară, de la orele 19.00.

 

ArCuB a pregătit muzică de calitate şi în Piaţa Constituţiei. Concertul extraordinar, care va avea loc sâmbătă, 17 septembrie,  de la ora 20.30, va aduce pe aceeaşi scenă peste o sută de artişti. Va fi o combinaţie între muzica clasică şi muzica pop.

Participă:

•      ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO, dirijor:Tiberiu Soare 

•      BIG BAND-ul RADIO, dirijor: Ionel Tudor  

•      Corul Bucureşti

•      Soprana Valentina Naforniţă 

•      Tenorul Marius Manea 

•      Direcţia 5, Monica Anghel, Cornel Ilie, Lora.

 

Invitatul special al concertului este BOGDAN OTA, tânărul pianist român care a cucerit Norvegia după emisiunea „Norske talenter”.

 

Duminică, 18 septembrie, de la ora 17.30, vă invităm la un spectacol de echitaţie, în Parcul Tineretului ( la Fântâni, la Minigolf ).

 

Cinci cai ai Clubului de Echitaţie EQUESTRIA, îndrumaţi de o echipă de cascadori profesionişti, prezintă timp de 30 de minute un show ecvestruo elegantă demonstraţie de dresaj cu momente de defilare şi săritură peste obstacole.

 

ArCuB va anima Piaţa Constituţiei pe parcursul întregii zile de duminică, printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucureşti şi tuturor tinerilor care vor trece prin Capitală, de Zilele Bucureştiului.

 

Seara de duminică va transforma locaţia în „Piata ingerilor”, datorită  unui spectacol inedit adus din Franţa de Compania de teatru de stradă Les Studios de Cirque.

Regia: Pierrot Bidon şi Stéphane Girard

Concept artistic: Arles – Festival Drôles de Noëls

 

De asemenea, în Piaţa Constituţiei se va afla un studio mobil al Bucureşti FM, ce va transmite ştiri, reportaje legate de desfăşurarea manifestării. DJ Adrian Şaguna şi momente de ZUMBA Dance vor anima Piaţa Constituţiei.

Mai multe detalii găsiţi pe www.arcub.ro şi http://www.facebook.com/ArCuB

 

Parteneri media:

Bucureşti FM, Radio România Cultural, 24-FUN

Parteneri media online:

Port.ro, Modernism.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, apropo.ro, metropotam.ro, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, diseara.ro, paspartu