Pentru a completa formularul de aplicație accesați meniul Aplică.

 

 

Înregistrare

În cazul în care accesați pentru prima oară această platformă, accesați link-ul Înregistrați-vă, unde puteți să vă creați un cont.

În cazul în care aveți deja un cont, completați email-ul și parola pentru a vă autentifica.

 

Depunerea proiectelor

După autentificare, pe prima pagină veți vedea butonul Aplică acum. Pentru a completa formularul de aplicație, vă rugăm să apasați acest buton pentru a vi se deschide formularul care trebuie completat.

Aplicațiile salvate pot fi accesate din meniul Proiecte. Pentru a continua completarea aplicației, accesați linkul din dreptul proiectului aferent, din coloana Titlu și apasați butonul Editează.

În momentul în care ați finalizat completarea formularului, pentru a-l face vizibil juriului pentru evaluare, apasați butonul Trimite. Odată ce o aplicație a fost trimisă, nu mai poate fi editată.

Atenție! Puteți înscrie maximum 3 aplicații!

Fiecare aplicație deschisă, poate fi editată (apăsând butonul Editează) sau trimisă în jurizare apăsând butonul Trimite.

Câtă vreme aplicația este în editare, aceasta va avea statusul De scris. Odată ce a fost trimisă, va avea statusul Trimis. Din acest moment, nu mai pot fi operate modificari în formular.Puteți trimite o aplicație în jurizare numai dacă toate câmpurile din formular sunt completate. Dacă rămân câmpuri necompletate, veți primi un avertisment care vă solicită să reveniți la formular și să completați informațiile lipsă. Dacă există câmpuri cu informații care nu se aplică ideii dumneavoastră de proiect, notați NA.

Din motive de securitate, o sesiune de conectare pe platformă durează doar 15 minute, iar platforma trimite avertismente de deconectare din 10 în 10 minute. Când vă apare avertismentul Atenție, veți fi deconectați apăsați butonul Salvează de la finalul formularului de aplicație pentru a nu pierde ultimele modificări din formular.

Recomandarea noastră este să scrieți aplicația într-un document Word înainte de a o încărca pe platformă. În felul acesta, chiar dacă apar dificultăți tehnice, nu veți pierde nicio informație deja introdusă în formularul online.

 

Contact

Pentru probleme legate de funcționarea site-ului, crearea/accesarea contului de utilizator, completarea aplicației on-line vă rugăm să trimiteți un email la monica@arcromania.ro. Pentru întrebări legate de regulamentul programului vă rugăm să trimiteți email la cristina.vaileanu@fundatiacomunitarabucuresti.ro