Un proiect creat de Save or Cancel Production și finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021

Pornește în tururile ghidate Street Art București și descoperă arta urbană. Află poveștile unora dintre lucrările pe care le apreciezi sau pe care încă nu le cunoști. Desigur, arta contemporană poate avea atât de multe înțelesuri pe cât de multe persoane o experimentează, însă narațiunile și contextul adaugă perspective de explorat.

Tur ghidat I – 29 August 2021, de la orele 17:00

Tur ghidat II – 18 Septembrie 2021, de la orele 17:00

Tur ghidat III – 15 Octombrie 2021, de la orele 17:00

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul trimițând un e-mail la adresa info@saveorcancel.tv, specificând la care dintre cele 3 tururi vrei să participi, numele și un număr de telefon. 

Turul se desfășoară în spații publice, în aer liber. Participanții trebuie să păstreze o distanță de 1,5 m față de alte persoane din grup și să respecte toate regulile de siguranță aplicabile. Ar fi bine să ai apă, încălțăminte confortabilă și un produs de dezinfectare pentru mâini.

Urmărește microsite-ul proiectului pentru a fi la curent cu activitățile plănuite pentru perioada următoare și pentru a te implica: https://feeder.ro/streetartbucuresti

Street Art București creează cinci intervenții artistice în spații publice din cartiere, împreună cu artiști apreciați, cum sunt Serebe și Pisica Pătrată, lansează două apeluri deschise pentru artiști și fotografi, oferă tururi gratuite, publică un album și o hartă de artă urbană, și prezintă concluziile proiectului într-o expoziție de de grup, în luna Octombrie, în București. 

Toate activitățile și produsele programului Street Art București sunt gratuite.

Street Art București este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Proiectul a fost co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiȘcoala Gimnazială Specială Nr. 9Centrul Național al Dansului București, The Institute

Parteneri media: Zeppelin, Igloo, Iqads.ro

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.