La sfârştiul săptămânii trecute, un public numeros a asistat la spectacolele prezentate. Parcurile Naţional, Titanii şi Crângaşi au fost transformate în săli de spectacole în aer liber în care muzica, teatrul şi magia au destins atmosfera pentru cei veniţi să se relaxeze.

Şi în acest week-end vor avea loc spectacole în sectoarele 3 şi 6, în parcurile Titanii şi Crângaşi.

În Parcul Titanii, sâmbătă 14 august, dimineaţa de la ora 10.00, ne întâlnim cu Teatrul Ţăndărică şi Lampa lui Aladin, iar seara de la ora 20.00, Teatrul de Comedie prezintă spectacolul de magie Comedie şi Iluzii. Duminică, 15 august, dimineaţa de la ora 10.00 ne întâlnim cu Teatrul «Ion Creangă» şi spectacolul Aventuri pe planeta albastră, iar seara se încheie cu un spectacol de muzică uşoară susţinut de Şcoala de Artă.

În Crângaşi, sâmbătă 14 august, la ora 10.00, Teatrul Excelsior îi aşteaptă pe cei mici cu Zâmbete estivale, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Nottara prezintă spectacolul Anselmo. Duminică, 15 august, de la ora 10.00 Ţăndărică îi aşteaptă pe cei mici cu Albă ca zăpada, iar seara de la ora 20.00 Centrul Tradiţiei şi Creaţiei Populare Bucureşti vă aşteaptă cu Ansamblurile Burnasul din Alexandria şi Doina Dunării din Giurgiu.

Vă aşteptăm!