Sâmbăta şi duminica teatrul, dansul, muzica şi magia revin în parcurile bucureştene. Evenimentul Bucureşti – Cartier de Vară continuă cu spectacole în  mai multe parcuri din Capitală până pe 4 septembrie.

 

Organizatorii pregătesc reprezentaţiile pentru următorul sfârşit de săptămână. Astfel, zilele de sâmbătă 30 iulie şi duminică 31 iulie aduc spectacole în Parcurile Sebastian, Moghioroş şi Cişmigiu. În Parcul Cişmigiu acestea încep de la ora 17.00.

 

Sâmbătă 30 iulie, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian, Trupa de teatru MUŞCHETARII le propune celor mici spectacolul Lampa lui Aladin. Seara de la ora 20.00, Teatrul de Comedie prezintă spectacolul de iluzionism Magicianul trăsnit, realizat în colaborare cu „Teatrul de Magie Andrei Teaşcă”.

 

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 Opera Comică pentru copii vine cu baletul Mirandolina, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Nottara prezintă spectacolul de muzică şi dans ce aminteşte de perioada interbelică: Umor, Amor, Fior de dor…în Bucureşti.

 

Începând cu acest weekend, Parcul Cişmigiu se alătura evenimentului Bucureşti – Cartier de vară cu spectacole pentru copii, începând cu ora 17.00, sâmbăta şi duminica.

Astfel, sâmbătă, Foişorul din Parcul Cişmigiu găzduieşte Compania de spectacole ARLEKING cu reprezentaţia Capra cu trei iezi.

 

Duminică, 31 iulie, dimineaţa de la ora 10.00, în Parcul Sebastian publicul din acest cartier se întâlneşte cu graţioasa Mirandolină a Operei Comice pentru copii. Seara de la ora 20.00, Teatrul Nottara aduce aerul Bucureştiului de altă dată cu Umor, Amor, Fior de dor…în Bucureşti.

 

În Parcul Moghioroş, dimineaţa de la ora 10.00 copii sunt aşteptaţi să vadă spectacolul Capra cu trei iezi al Companiei de spectacole ARLEKING. Seara, de la ora 20.00, Teatrul de Comedie prezintă Magicianul trăsnit.

 

În Parcul Cişmigiu, de la ora 17.00, Compania de teatru de animaţie PUR ANIMA prezintă spectacolul cu marionete Rolling Strings Puppets Show.

 

Sunteţi aşteptaţi să vă bucuraţi de spectacole gratuite în aer liber.

 

Evenimentul este organizat la iniţiativa Comisiei pentru Învăţământ, Cultură, Culte şi Sport  a  Consiliului General al Municipiului Bucureşti, de către Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale şi Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4, Primăria Sectorului 5, Primăria Sectorului 6 Centrul Cultural European, A.L.P.A.B. şi R.A.T.B.

 

Parteneri media: Radio România Cultural, Bucureşti FM, 24-FUN, Caţavencii, Dilema Veche, Ring.

Parteneri media online: Port.ro, iConcert.ro, apropo.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, paspartu, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, modernism.ro, diseara.ro, Glamour.