În semn de respect față de Majestatea Sa Regele Mihai I și în urma decretării doliului național în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, spectacolele și concertele programate la ARCUB în această perioadă vor fi anulate.

Spectacolele de teatru ARCUB care nu vor mai fi susținute sunt: Obsesii (joi, 14 decembrie) și  Idolul și Ion Anapoda (sâmbătă, 16 decembrie).

Contravaloarea biletelor pentru spectacolele de teatru anulate va fi restituită astfel:

– cei care au achiziționat bilete de pe site-urile arcub.ro sau bilet.ro vor primi contravaloarea sumei prin virament bancar;

– cei care au achiziționat de la casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84-90) își pot recupera banii prezentând biletul la ghișeu, de marți până vineri, în intervalul orar: 15:00 -20:00.

În aceeași perioadă nu se vor desfășura nici concerte în cadrul târgului ALT.Crăciun. Concertele vor fi reluate duminică, 17 decembrie. Programul complet va fi anunțat în curând pe arcub.ro.

Târgul ALT.Craciun rămâne deschis pe toată perioada (12 – 22 decembrie) și poate fi vizitat în intervalul 14:00 – 22:00. Accesul este gratuit.

Târgul ALT.CRĂCIUN include:

ALT. FASHION SHOP – Haine și bijuterii create de designeri români

ALT. GIFT SHOP – Obiecte de design românesc realizate manual de artiștii români, adunați sub umbrela Dizainăr

ALT.CHOCOLATE Factory – ciocolata caldă, ceai, vin fiert și cafea, alături de o selecție de producători de ciocolată artizanală.