“Acest spectacol mi se pare un studiu. O formulă care investighează tipuri de psihologii, de tensiuni, de nelinişti şi suferinţe. De zi cu zi.(…)Este un transfer ciudat care se face permanent între sunet, cuvînt şi mişcare, gest. Un exerciţiu dificil pe care Tudor Chirilă şi-l asumă cu maturitate. (…) După multă vreme am văzut-o din nou pe scenă pe Iarina Demian: impecabilă! (…) Iarina Demian face un rol bijuterie în Naomi, mama agitată, debusolată, care nu-şi găseşte nicicum liniştea interioară şi reuşeşte să o spulbere definitiv şi pe a celor din jur. (…)  ” (Marina Constantinescu – România Literară)

 

“Este o magie tehnică şi regizorală în tot acest spectacol, o magie creată de Iarina Demian. Tudor Chirilă joacă și el halucinant, are o privire de geniu bufon (…) Cu adevărat impresionant este personajul pe care-l joacă Iarina Demian în ultima piesă a ciclului (…), inclusiv costumul şi accesoriile, este tot ce poate fi mai bizar şi mai amuzant.(…)” (Mircea Ghiţulescu – Lucefărul)

 

Spectacolul merită să fie văzut. Am fost cu adevărat impresionată și mi-am adus aminte de ce spunea Toscanini: .”  (Simona Chiţan – Adevărul)

 

 

„O partitură interpretată tulburător de Tudor Chirilă (…) întreaga montare este marcată de un evident bun gust (…) <O lume pe dos> este o reuşită. Iarina Demian nu este doar o actriţă unică, ci şi un regizor special. Este lumea noastră văzută altfel, dinspre căptuşeală către exterior (…) emoţionantă şi tăios de sinceră. Trei ipostaze din existenţa unor oameni de azi, umor inedit şi o creativitate explozivă  (Răzvana Niţă – Port.ro)