ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită pe 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, de la ora 19.00, la Două poveşti de amor – un spectacol coupé format din două piese scurte, scrise de A. P. Cehov:  Ursul şi Cerere în căsătorie.

 

Protagoniştii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru. Regia este semnată de Mircea Cornişteanu. 

 

Spectatorii sunt aşteptaţi, pe strada Batişte, în centrul oraşului, într-o sală caldă şi primitoare, renovată şi redeschisă de curând, pentru a sărbători Ziua Mondială a Teatrului împreună cu actorii şi regizorul acestei montări.

 

Ziua Mondială a Teatrului a fost celebrată pentru prima dată în 1961, la iniţiativa Institutului Internaţional de Teatru din Franţa ca semn de apreciere a artei scenice. Sărbătoarea a intrat de atunci în tradiţia comunităţii artistice internaţionale. Prin intermediul ei, an de an, unei personalităţi de renume a teatrului îi revine onoarea de a transmite un mesaj. Prin citirea lui, în seara de 27 martie pe scenele de pe tot mapamondul, publicul şi oamenii de cultură din întreaga lume  împărtăşesc un omagiu adus acestei nobile arte.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) şi din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Preţ: 35,00 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II). Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

 

Parteneri media: Bucureşti FM, România Liberă, 24FUN, Port.ro, Metropotam, 4Arte.ro, Zeppelin, Paspartu, Revista Arte şi Meserii, Youmago.ro, RATB, hipmag.ro, stiridebine.ro.