București, 28 noiembrie 2023 – Mezanin Market anunță deschiderea sezonului sărbătorilor cu un eveniment special ce va avea loc la Palatul Universul, în Cartierul Creativ, lângă Cișmigiu, pe 2 și 3 decembrie. Vizitatorii sunt așteptați să descopere o selecție variată de obiecte și idei creative, să socializeze și să savureze cafea delicioasă de la Beans&Dots, într-o atmosferă relaxată.


Edițiile din acest an sunt prezentate de Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.


Sezonul Mezanin Market 2023 continuă cu 3 weekenduri consecutive, reunind peste 70 de antreprenori și artiști locali, și se desfășoară pe 2&3 decembrie, 9&10 decembrie și 16&17 decembrie. Vizitatorii vor descoperi cadouri potrivite pentru toți cei dragi – de la papetărie și cărți educative la bijuterii, obiecte de design interior, decorațiuni speciale, produse gourmet, haine pentru copii și adulți, produse eco-friendly, accesorii speciale, cosmetice naturale și jucării artizanale.
„Decembrie aduce cu sine un sentiment de bucurie și solidaritate, iar la Mezanin Market, suntem entuziasmați să împărtășim această atmosferă festivă cu prietenii din comunitatea noastră. Aici puteți descoperi obiecte cu mesaje speciale oferite de peste 70 de antreprenori locali, în timp ce vă relaxați și savurați o cafea delicioasă de la Beans&Dots. Fiecare sfârșit de săptămână aduce cu el oportunități noi de a găsi cadouri unice și de a susține economia locală. Ne dorim ca această perioadă să fie marcată de gesturi prietenoase și de optimism pentru un 2024 mai bun.” – Silvia Floareș, Mezanin Market


În 2023, Mezanin Market a sărbătorit peste 40 de târguri de weekend, la care au participat peste 50.000 de vizitatori și peste 200 de mici afaceri și inițiative locale. Evenimentul continuă să ofere o oportunitate relaxată pentru oameni să cunoască antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le asculte poveștile înainte de a cumpăra. La Mezanin Market, publicul și expozanții devin prieteni, iar atmosfera este prietenoasă și plină de zâmbete. Este un eveniment unde contează vânzările, dar și bucuria întâlnirilor și a conexiunilor, parteneriatelor și colaborărilor care iau naștere după fiecare weekend petrecut împreună. Pentru actualizări permanente referitoare la program și detalii de organizare, vă invităm să urmăriți pagina evenimentului: facebook.com/mezaninmarket. Seria întâlnirilor Mezanin Market va continua cu alte 12 weekenduri în 2024 – pentru detalii de organizare, puteți contacta evenimente@mezaninspace.ro.

*** Mezanin Spaces este un spațiu creat special pentru evenimente cu 130-200 de invitați. Mezanin găzduiește anual lansări de produs, conferințe, expoziții, workshopuri. În decembrie 2018 a fost lansată seria Mezanin Market.
*** Mezanin Market este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, ce are misiunea de a promova și încuraja antreprenorii locali, artiștii independenți și a spiritului antreprenorial prin programe și întâlniri culturale și sesiuni de educație vizuală, estetică, artistică. Printre proiectele asociației se numără și Weekend Sessions (cel mai cuminte festival), Roditor Food Market.