În urma deciziei de închidere a sediului din strada Batiște, „Cutia Pandorei”, noul spectacol produs de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, va avea primele reprezentații din 2016 la Sala Izvor (Liviu Ciulei) a Teatrului Bulandra, pe 23, 24 și 31 ianuarie, de la ora 19:00.

Având premiera în decembrie 2015 la sediul din strada Batiște, spectacolul s-a bucurat de mare succes la public și de aprecierile criticii de specialitate. Regizat de Felix Alexa și avându-i în distribuție pe Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, „Cutia Pandorei” oferă o incursiune fascinantă în universul interior al unor personaje care trec cu naturalețe de la candoare la cruzime sau de la tandrețe la crimă.

Felix Alexa, unul dintre cei mai de succes regizori români, aduce pe scenă un spectacol despre iluzia fericirii, care îi prilejuiește Marianei Mihuț un recital de excepție. O comedie neagră plină de suspans, o producție teatrală tulburătoare despre ratare și obsesia trecutului, care îi surprinde pe spectatori prin stări emoționale extreme și un final neașteptat.

Info: 

Cutia Pandorei

de Katalin Thuroczy

Traducerea: Anamaria Pop

Cu: Mariana Mihuț şi Șerban Pavlu

Scenografia:  Andrada Chiriac

Regia, ilustrația muzicală și lighting design: Felix Alexa

Asistent regie și regie tehnică: Cristina Giurgea

Durata spectacolului: 1h 20

 

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe website-ul Teatrului Bulandra: http://www.bulandra.ro