Primăria Capitalei prin ARCUB a stabilit câștigătorii Concursului „Cea mai frumoasă fațadă”, inițiat în luna mai 2017 ca modalitate de implicare a locuitorilor în viața orașului.

 

VEZI CÂȘTIGĂTORI

 

Juriul concursului s-a întrunit în perioada 21 – 31 august și a analizat cele 92 de lucrări înscrise la cele trei secțiuni ale competiției: „Cea mai frumoasă fațadă”, „Cel mai frumos balcon” și „Cea mai frumoasă gradină”. În urma procesului de selecție au fost alese 41 de lucrări finaliste. Premiile juriului și premiile publicului au o valoare totală de 214.000 lei și au fost acordate, conform regulamentului, pe secțiuni și categorii (categoria persoane fizice, categoria asociații de proprietari/locatari, categoria persoane juridice).

 

În afara concursului, juriul a decis să acorde tuturor participanților validați premii speciale de participare, prin care sunt răsplătite eforturile de implicare ale bucureștenilor în activități de înfrumusețare a orașului în care locuiesc.

 

Inițiat ca un prim pas în implicarea a locuitorilor la viața orașului, proiectul „Cea mai frumoasă fațadă” urmează să fie extins de Primăria Capitalei și la alte categorii și spații din București care pot fi amenajate.

 

 

Mai multe detalii despre rezultatele concursului Cea mai frumoasă fațadă: www.pmb.ro, www.arcub.ro și concurs.pmb.ro

 

Lista câștigătorilor poate fi consultată si pe site-ul Primariei Municipului Bucuresti, AICI.

 

 

Eveniment Facebook:

 

 

Urmăriți-ne pe:    

Detalii pe www.arcub.ro

Descarcă aplicația ARCUB: Android și iOS!

 

Misiunea Primăriei Municipiului București, prin ARCUB, este să celebreze moștenirea culturală a orașului și a bucureștenilor, să ocrotească și să promoveze identitățile creative ale metropolei contemporane și să poziționeze Bucureștiul pe harta culturală a Europei.

 

De 21 de ani, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București transformă orașul prin intermediul culturii. Festivaluri de tradiție, precum B-FIT in the Street!, Bucharest Music Film Festival, Bucharest Jazz Festival, Spotlight, Sound & Vision umplu străzile orașului de culoare, muzică și creativitate.

 

ARCUB. Eveniment. Stradă. Teatru. Expoziție. Concert. Festival.

Spațiul de întâlnire pentru arta și cultura Bucureștiului.

 

Parteneri media: RFI România, Radio România Cultural, Ziarul Metropolis, Revista Sunete, Revista Zeppelin, Nine O’clock, hotnews.ro, orasulm.eu, inoras.ro, iqool.ro, infomusic.ro, metropotam.ro, anyplace.ro, musicaddict.ro, infomusic.ro, i-concert.ro, orasulvechi.ro, sub25.ro, feeder.ro, modernism.ro