Primăria Capitalei şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale se alătură acţiunilor de strângere de fonduri demarate la nivel global pentru ajutorarea victimelor devastatorului cutremur înregistrat în Haiti în luna ianuarie, organizând un concert. Evenimentul va avea loc în data de 19 februarie, ora 19.00, la Sala Palatului.

 

Vor cânta pentru Haiti: Loredana, Voltaj, Direcţia 5, Proconsul şi Bere Gratis.

 


Îi invităm pe toţi cei care doresc să sprijine această campanie umanitară să se bucure de recitalurile extraordinare ale artiştilor care îşi dedică creaţiile copiilor rămaşi fără familii şi case.

Biletele în valoare de 130 lei, 110 lei, 80 lei şi 50 lei pot fi achiziţionate online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletfan.ro sau direct din reţeaua magazinelor Diverta, de la Magazinul Muzica, de la Metrou UNIRII 1 precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. Evenimentul este realizat cu sprijinul: UNICEF România, Realitatea TV, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Asociaţia Culturală ELITE ART Club UNESCO.
Parteneri media: 24 FUN

 

Cumpără un bilet şi ajută copiii din Haiti!