Printre premierele săptămânii în cadrul programului de finanţare „Bucureşti – Oraş deschis” 2021 se numără atelierele de autocunoaştere prin scris „Ori Trei” de la Asociaţia Culturală Control N, întâlnirile de dans colectiv „Peisaj în deteriorare” puse la cale de Asociaţia Nucleu 0000 în Parcul Văcăreşti, proiectul participativ „Harta colecţionarului de amintiri” şi concertul-dezbatere Jazz (R)Evolution al trupei Paolo Profeti European Collective.

De neratat în săptămâna 18-24 octombrie sunt proiecţiile în premieră absolută de la Les Films de Cannes à Bucarest #12, care debutează pe 22 octombrie în cinematografele din Bucureşti şi în online, dar şi spectacolele de teatru independent prezentate la Festivalul Bucharest Fringe #11.

Adelina Ivan expune la Paris Viitorului (Crimele sunt abolite. Nu mai există decât pasiuni), Sebastian Moldovan la Gaep Gallery (Spacetime’s a Wastin’), Cosmin Manolescu încheie laboratorul participativ „Bucureştiul în mişcare” cu un performance în Parcul Văcăreşti (Areal – spaţiu pentru dezvoltare educaţională), iar scriitori şi coregrafi sunt ghizi ai unor plimbări urbane în Bucureşti (Crimele sunt abolite. Nu mai există decât pasiuni, Corpuri şi poveşti (in)vizibile).

Vă invităm să consultați calendarul evenimentelor care vor avea loc în săptămâna 18 – 24 octombrie în cadrul Programului de finanțare București – Oraș Deschis 2021, accesând linkul următor: https://bit.ly/2XebWG0