Săptămâna 11-17 octombrie este săptămâna filmului de animaţie, a teatrului independent şi a tururilor ghidate în oraş. Pe lângă expoziţiile lui Sebastian Moldovan de la Gaep Gallery şi a Ioanei Stanca de la Paris Viitorului, Cinema sub clar de lună continuă cu proiecţiile în aer liber, iar filmul de animaţie este văzut la Animest în sălile de cinema şi în spaţiul virtual. Premierele săptămânii sunt debutul celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Bucharest Fringe şi a proiectului care prezintă istoria străzilor şi a caselor din Bucureşti „Mergând pe străzi cu renume”.

La capitolul explorare urbană, Street Art Bucureşti anunţă, de asemenea, ultimul tur ghidat din cadrul proiectului care descoperă arta urbană din spaţiul public, iar Centrul Naţional al Dansului organizează, în fiecare zi, o serie de plimbări de neratat ghidate de artişti coregrafi care prezintă, într-un mod total neconvenţional, istoria dansului din Bucureşti. Tot sub umbrela programului „Bucureşti – Oraş deschis”, Areal Dans şi Asociaţia Art Revolution organizează ateliere online şi cursuri educaţionale.

Vă invităm să consultați calendarul evenimentelor care vor avea loc în săptămâna 11-17 octombrie în cadrul Programului de finanțare București – Oraș Deschis 2021, accesând linkul următor: https://bit.ly/3oCOhKM