Producția ARCUB Artists Talk se bucură, încă de la premiera ei, de cea mai bună receptare a publicului și a criticii de specialitate. Ca o confirmare a acesteia, spectacolul a fost invitat spre a fi reprezentat, în datele de 21și 22 februarie, începând cu ora 20.00, în Sala M a celebrului centru BOZAR, în cadrul Selecției Internaționale a stagiunii 2018-2019.

Creația Gianinei Carbunariu este invitată alături de alte montări recente ale unor tineri artiști, cu o viziune proaspătă asupra problemelor societății contemporane: Amer Hlehel (Palestina), Tatiana Frolova (Rusia), Árpád Schilling (Ungaria), Kamal Hashemi ș.a.

Din distribuție fac parte Ruxandra Maniu, Ilinca Manolache, Alexandru Potocean, Gabriel Răuță, Bogdan Zamfir. Scenografia îi aparține Dorotheei Curio, muzica este semnată de Bobo Burlăcianu, iar materialul video a fost pregătit de Mihai Păcurar.

Conceput ca un colaj de secvențe sub forma unor interviuri sau documentare, spectacolul este un comentariu dulce-amar -cel mai adesea cu mult umor, când nu te pune serios pe gânduri -pe marginea condiției artistului și a naturii produsului artistic, printr-o raportare directă la așteptările publicul lor. Divers, scormonitor, amuzant și incisiv, spectacolul Gianinei Cărbunariu se articulează într-un discurs perfect unitar despre ARTĂ și despre menirea acesteia.

Mai multe detalii, pe pagina BOZAR.

Trei reprezentații vor fi jucate și în perioada 5-7 aprilie, la Théâtre Célestins din Lyon, confirmând deschiderea internațională a tematicii abordate, precum și interesul publicului de pretutindeni pentru aceasta.

Până atunci, vă așteptăm la reprezentația din data de 13 martie, de la ora 20.00, la Sala Mare de la ARCUB. Bilete au fost puse în vânzare la casa de bilete ARCUB și online pe http://bit.ly/2E533kK.