Performance-ul Worker Of the Year caută actori pentru soundtrack-ul său. Aceștia vor interpreta un text narativ, povestit, ce va fi înregistrat în luna septembrie 2021. Organizatorii sunt interesați de actrițe și actori cu aptitudini de storytelling, cu voci calde și capacitatea de a reda imagini și senzații.

Proiectul Worker Of the Year este co-produs de ARCUB, conceput de Flavia Giurgiu și Ioana Păun, iar din echipă fac parte scenografa Irina Moscu, scriitorul Tudor Ganea și compozitoarea Diana Miron. Job-ul este remunerat cu un onorariu ce acoperă cele 3 zile de muncă în studio. 

Cum participi la audiție?

  1. Înregistrează-te audio interpretând textul de aici http://ioanapaun.com/instigator/mostra-worker-of-the-year/
  2. Trimite înregistrarea la adresa worker@ioanapaun.com
  3. Deadline: 20 August 2021

Despre proiect

Worker Of The Year propune o nouă formă de teatru contemporan, la intersecția între spectacol, cinema și gaming. Participanții vor primi acasă un pachet complet care conține obiecte, coloana sonoră, smart light, senzori de mișcare și tactili – care creează un ambient multisenzorial și o poveste. Fiecare participant își comandă pachetul acasă, îl asamblează pe baza instrucțiunilor din pachet și pornește coloana sonoră imersivă. Trăiește, de unul singur, experiența performativă timp de o oră în confortul propriei locuințe. În această oră este condus într-o lume ficțională, distopică, al cărui protagonist devine. Spațiile, lucrurile și situațiile din performance încep să-l transporte în teritorii îndepărtate, dar în același timp inspăimântător de posibile: existența a devenit aparent perfectă și lipsită de presiunea alegerilor.

Proiect este co-produs de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, comisionat de Centrul Cultural Clujean prin Divizia de Inovare Urbană și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. 

Pentru multe informații despre proiect vizitați www.ioanapaun.com