ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în calitate de coordonator al dosarului de candidatură al orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, anunță selecția de oferte pentru Servicii de comunicare, în vederea depunerii celui de-al doilea dosar de candidatură.

Selecția de oferte se va derula în două etape:

Etapa I de precalificare – solicităm un credential extins pentru a analiza experiența în elaborarea și implementarea strategiilor de comunicare la nivel național și internațional a companiei pe care o reprezentați;

Etapa II finală – agențiile selectate pe lista scurtă vor trebui să depună oferta de preț pentru serviciile anunțate în brieful pe care ARCUB îl va pune la dispoziția acestora.

Va rugam să aveți amabilitatea de a ne transmite Credentials extins până la data de de 7 februarie 2016, intr-un plic sigilat, la adresa ARCUB, Str. Lipscani nr 84-90, sector 2 București, în atenția Departamentului de Comunicare.

Nu vor fi luate în considerare Credentials primite dupa termenul mai sus menționat.

Pentru  detalii suplimentare va stăm la dispozitie, la adresa de e-mail magda.bucur@arcub.ro sau  contact@bucuresti2021.ro.