La sfârştiul săptămânii trecute, un public numeros a asistat la spectacolele prezentate. Vedetele Teatrului de Revistă i-au entuziasmat pe cei 1000 de oameni veniţi în Parcul Titanii. Actorii Teatrului Bulandra i-au încântat la rândul lor pe spectatorii prezenţi în Parcul Crângaşi, la spectacolul Artă. Elevii Şcolii de Artă Bucureşti au impresionat publicul prin talentul şi plăcerea lor de a juca în spectacolul Comedii.

Şi în acest week-end vor avea loc spectacole în sectoarele 2, 3 şi 6, în parcurile Naţional, Titanii şi Crângaşi.

În Parcul Naţional, sâmbătă 7 august de la ora 10.00, cei mici sunt invitaţi la o lecţie de iluzionism cu Teatrul de Magie şi spectacolul Magicianul şi bagheta magică iar la ora 20.00 părinţii sunt invitaţi la un spectacol de muzică uşoară cu Şcoala de Artă Bucureşti. Duminică, 8 august, dimineaţa, Teatrul «Ţăndărică» le aduce celor mici o surpriză plăcută cu spectacolul Mică Sirenă, iar seara toţi cei aflaţi în parc vor putea urmări spectacolul Comedii şi Iluzii prezentat de Teatrul de Comedie.

În Parcul Titanii, sâmbătă 7 august, dimineaţa de la ora 10.00, ne întâlnim cu Teatrul Excelsior şi ale lor Zâmbete Estivale, iar seara de la ora 20.00, Teatrul Nottara prezintă spectacolul Anselmo. Duminică, 8 august, dimineaţa de la ora 10.00 ne întâlnim cu Teatrul «Ion Creangă» şi spectacolul Un desen, o floare, mare sărbătoare, iar seara se încheie cu spectacolul de teatru Sms-uri, sms-uri.

În Crângaşi, sâmbătă 7 august, la ora 10.00, Teatrul «Ion Creangă» îi aşteaptă pe cei mici cu În grădină vă poftim că-i vremea să povestim, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul de Comedie prezintă Comedii şi Iluzii. Duminică, 8 august, de la ora 10.00 Teatrul Excelsior îi aşteaptă pe cei mici cu Zâmbete estivale, iar seara de la ora 20.00 Centrul Tradiţiei şi Creaţiei Populare Bucureşti prezintă Ansamblurile Prahova din Ploieşti şi Carpaţi din Câmpulung Muscel.