BUCUREŞTI – CARTIER DE VARĂ continuă în fiecare week-end  până în data de 5 septembrie cu spectacole de teatru, concerte, magie, dans şi voie bună.

La sfârştiul săptămânii trecute, canicula a anulat spectacolele de dimineaţă, însă programul artistic de seară a avut un număr impresionant de spectatori în Parcurile Titanii şi Crângaşi.

În acest sfârşit de săptămână programul se va desfăşura în sectoarele 3, 4 şi 6, în Parcurile Titanii, Copilului (Lumea Copiilor) şi Crângaşi.

În Parcul Titanii, sâmbătă 21 august, dimineaţa de la ora 10.00,Teatrul Excelsior invită publicul la Zâmbete estivale, iar seara de la ora 19.00, Şcoala de Artă prezintă spectacolul Comedii de A. P. Cehov. Duminică, 22 august, dimineaţa de la ora 10.00 copii se întâlnesc cu Compania de teatru de animaţie Pur Anima şi Pădurea poveştilor, iar seara de la ora 19.00  are loc spectacolul de teatru Crazy stories in the city prezentat de Teatrul Mic.

În Parcul Copilului (Lumea Copiilor), sâmbătă 21 august, Teatrul Masca prezintă dimineaţa, de la ora 10.00, spectacolul Prostia omenească şi seara, de la ora 19.00, spectacolul Cocktail. Duminică, 22 august, de la ora 10.00 Teatrul Excelsior îi aşteaptă pe cei mici cu Zâmbete estivale, iar seara de la ora 19.00 Centrul Tradiţiei şi Creaţiei Populare Bucureşti îi invită pe iubitorii de folclor la un concert cu Grupul Jilavele din Ialomiţa şi apoi la un deosebit recital susţinut de Alexandru Recolciuc.

În Crângaşi, sâmbătă 21 august, la ora 10.00, Compania de Teatru Gestual Art înveseleşte atmosfera cu Clovnii veseli, iar seara, de la ora 19.00, Teatrul de Comedie prezintă spectacolul de magie Comedie şi iluzii. Duminică, 22 august, Teatrul Masca prezintă de la ora 10.00 spectacolul Prostia omenească şi seara de la ora 19.00 spectacolul Gardienii de întorc.