Primăria Capitalei prin ARCUB în parteneriat cu Asociația Gaming Week, organizează cea de-a doua ediție a evenimentului Bucharest Gaming Week dedicat industriei de gaming și pasionaților de jocuri video din România, ce va avea loc în perioada 4 – 9 decembrie 2018.

După ce primul eveniment a adunat peste 10.000 de participanți, de la pasionați de esports, gameri dedicați și dezvoltatori de jocuri din România până la specialiști din industria de game development, cea de-a doua ediție va prezenta publicului noile jocuri create în România, oportunități tentante ale industriei și cele mai tari competiții de esports.

Pe parcursul săptămânii, Bucharest Gaming Week se va manifesta prin numeroase evenimente conexe, dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri din România, printre care:
• expoziții de artă care evidențiază talentul și creativitatea artiștilor români;
• conferințe despre stadiul și oportunitățiile industriei de game development;
• workshop-uri de game design dedicat liceenilor bucureșteni;
• competiții în cele mai populare gaming pub-uri din Capitală.

Evenimentul central va avea loc la Romexpo, pavilion B2, în weekendul 8 – 9 decembrie, și va reuni jucătorii pasionați cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, oferindu-le ocazia de a descoperi proiecte la care lucrează studiourile de game development din România și de a participa la diverse competiții organizate de parteneri.
Mai multe activități surpriză vor fi anunțate pe parcurs, iar programul complet al evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluit treptat, pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro, www.arcub.ro precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achizițonate de pe www.arcub.ro, www.bilet.ro, www.entertix.ro și www.myticket.ro precum și din magazinele partenere acestora sau de la casa de bilete ARCUB din str. Lipscani, nr. 84-90.
Biletele care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile la prețul de 25 lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la prețul de 40 lei, până la data 15 noiembrie.

Începând cu data de 16 noiembrie, prețul biletelor pentru o singură zi va fi de 35 lei, iar abonamentul va fi de 55 lei.

Bucharest Gaming Week este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB, în parteneriat cu Asociația Gaming Week.