Crearea unui cont Submittable este necesară pentru a trimite la o organizație care utilizează software-ul Submittable.

Ce este Submittable?

Submittable este un software utilizat de mii de organizații din întreaga lume pentru gestionarea programelor de finanțare și pentru depunerea și evaluarea cererilor de finanțare, dar și pentru comunicarea cu aplicanții.

Pentru a trimite informații către o organizație care utilizează Submittable, primul lucru pe care va trebui să îl faceți este să vă creați un cont.

După ce ați creat un cont, autentificarea este simplă. Trebuie doar să vă amintiți adresa de e-mail și parola pe care le-ați folosit pentru a vă crea contul și vă puteți conecta oricând aici. Dacă aveți nevoie să vă recuperați parola, puteți face acest lucru aici.

Submittable este un program online utilizat de diferite organizații pentru gestionarea diferitelor sesiuni de finanțare. Pentru întrebări specifice legate de propunerile pe care le-ați făcut – sau pe care intenționați să le faceți – va trebui să contactați direct ARCUB. Sau, dacă ați trimis deja o propunere către o ARCUB, puteți lua legătura cu noi prin intermediul instrumentului nostru de mesagerie din aplicație sau la adresa finanțare@arcub.ro.