Suntem în fața unei oportunități rare în viața Bucureștiului. Orașul tău candidează la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Capitala României are șansa de a beneficia de fonduri europene, cu efect imediat în activitatea industriilor creative. Vei asista la o schimbare majoră a orașului și la o transformare a mentalităților.

Bucureștiul este un oraș marcat de diversitate, recunoscut pentru contrastele dintre tradiție și modernitate. Candidatura orașului este o invitație deschisă la a găsi un nou sens și de a lărgi orizontul creativ al tuturor locuitorilor Bucureștiului. Pentru prima dată în istoria Capitalei, există șansa ca părțile fragmentate ale orașului să fie conectate, iar locuitorii orașului să devină, din simpli spectatori pasivi, creatori.

În paralel cu procesul candidaturii, Strategia Culturală a Bucureștiului oferă orașului, pentru prima dată, șansa ca toată energia sa creativă să fie canalizată într-o singură direcție. Candidatura Bucureștiului la acest titlu este inițiată și coordonată de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. Află mai multe pe www.bucurești2021.ro.

Partener: La Mama

la_mama