Deschiderea evenimentul în cele două parcuri din Capitală, Titanii şi Crângaşi a fost primită cu mult entuziasm de cei mici şi cei mari. Surprizele continuă în fiecare week-end  până în data de 5 septembrie cu spectacole de teatru, concerte, magie, dans şi voie bună în parcurile Naţional (sector 2), Titanii (sector 3), Copilului (sector 4) şi Crângaşi (sector 6).

 

În acest week-end vor avea loc spectacole în sectoarele 2, 3 şi 6, în parcurile Naţional, Titanii şi Crângaşi

 

În Parcul Naţional, sâmbătă 31 iulie de la ora 10.00, Opera Comică pentru Copii prezintă baletul Fata moşului şi fata babei, după povestea cu acelaşi nume de Ion Creangă iar la ora 20.00 părinţii sunt invitaţi la spectacolul Comedii – un colaj de piese semnate de Cehov, prezentat de elevii Scolii de Artă Bucureşti. Duminică, 1 august, dimineaţa, Teatrul «Ion Creangă» le aduce celor mici o surpriză plăcută cu spectacolul Un desen, o floare, mare sărbătoare, iar seara toti cei aflaţi în parc vor putea dansa şi cânta alături de Grupul Tecucelul din Galaţi si Ansamblul Baladele Deltei din Tulcea. 


În Parcul Titanii, sâmbătă 31 iulie, dimineaţa de la ora 10.00, ne întâlnim cu Compania de Teatru de Animaţie – Pur Anima şi ale lor Ghicitori pe sfori, iar seara de la ora 20.00, Grupul Tecucelul din Galaţi si Ansamblul Baladele Deltei din Tulcea promit o atmosferă de petrecere. Duminică, 1 august, este rezervată Teatrului «Constantin Tănase». Dimineaţa de la ora 10.00 copii se bucură de Întoarcerea panterei roz, iar seara se încheie cu spectacolul Alo, aici revista, cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, în regia lui Biţu Fălticineanu.  

 

În Crângaşi, sâmbătă 31 iulie, la ora 10.00, Teatrul «Ion Creangă» îi aşteaptă pe cei mici cu Un desen, o floare, mare sărbătoare, iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Bulandra propune un spectacol foarte nou, de cea mai bună calitate: Artă de Yasmina Reza, cu Vlad Zamfirescu,  Şerban Pavlu şi Gheorghe Ifrim, în regia lui Cristian Juncu.

 

Vă aşteptăm!