Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 22 mai 13:00.

Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate

Cutiuța Muzicală, unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor, revine în atenția publicului cu primul spectacol de musical, „Aventurile Pălăriei Fermecate”. Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul sau Șoricica sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care vor încânta audiența, duminică, 22 mai 2022, ora 11.00, la ARCUB – Sala Mare.

 

Scenariul original are la bază o selecție de cântece din seria albumelor Cutiuța Muzicală și poartă semnătura Lilianei Ștefan. Personajele dau viață unei povești magice, care conține o serie de mesaje cu valoare educativă și comportamentală și valori precum onestitatea, prietenia, optimismul, armonia. Costumele și decorurile sunt special create pentru a contura lumea de basm a narațiunii spectacolului. De la culoare, design și până la execuție, acestea fac dovada unui specacol unic în România.

 

Specatcolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” pune accent pe transmiterea de mesaje educative printr-un limbaj jucăuș, adecvat vârstei copilariei, precum și prin conținutul muzical de calitate. Regia spectacolului poartă semnătura Laurei Vlădoiu, scenariul și muzica îi aparțin Lilianei Ștefan, iar aranjamentul muzical fiului său, Alexandru Bittman, la care se adaugă coregrafia concepută de Ana Mihai.

„Într-o poveste haioasă copiii află despre aceste lucruri în cel mai simplu mod în care ei pot înțelege: prin muzică, dans, joc. Psihologic vorbind acesta este limbajul prin care trebuie să ne adresăm celor mici astfel încât să ajungem la inima lor”, este de părere Liliana Ștefan.

 

Un adevărat fenomen, Cutiuța Muzicală înseamnă peste 1.500.000 de copii vândute, 10 albume, sute de cântece pentru copii, voci celebre ale unora dintre cele mai iubite vedete din România, precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, și nenumărate premii care recunosc valoarea și impactul asupra publicului.

 

Spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3-10 ani.

 

Regia: Laura Maria Vlădoiu

Scenariul și muzica : Liliana Ștefan

Aranjament muzical : Alexandru Bittman

Coregrafia : Ana Mihai

 

Distribuția:

Grațiela: Jennifer Dumitrașcu

Tomy: Natalia Dragomir

Albertino: Bogdan Șerban

Cochețica: Ayona Iordănescu

Rufus: Alexandru Mălăeru

Arlechina 1: Ana Mihai

Arlechina 2: Carmen Mărgărit

Broscoiul: Rico Farmazon

Broscuța: Monica Andreea Cuhartz

Șoricelul: Octavian Iuga

Șoricica: Silvia Ionașcu