„Wanted” vorbește despre incapacitatea omului de a vedea dincolo de lucruri. Preocupat de propriile gânduri, frici și ambiții, omul uită să fie om. Pantalone acuză pe nedrept, fără să vadă adevărul din fața ochilor săi, Dottore își mărită fata împotriva voinței ei, de dragul statutului social, Capitano este preocupat doar de starea lui de bine, iar Matilde e pe cale să renunțe la dragoste în favoarea libertății. Doar personajele populare, precum Speloncina și Cannolo, deși sărace și murdare, au norocul să trăiască în sărbătoare, prin preocupări și obiceiuri mărunte, date de la natură.

Dar cum, în orice poveste există bine și rău, erou și antagonist, cineva trebuie să îndrepte lucrurile, și acela este Alfonso. Din motive neștiute, eroul dispare în noaptea balului dat în cinstea Matildei, stârnind o serie de încercări și conflicte în viața celorlalți. Apariția lui salvatoare, într-un moment de cumpănă, restabilește echilibrul comunității și readuce lucrurile pe făgașul lor natural.

 

Distribuție:

Pantalone Avari – Robert Poiană

Dottore Gulielmo – Alexandru Tudor Sabău

Capitano Pizzapasta – Mihai Hurduc

Matilde – Laura Manea

Speloncina – Cezara Munteanu

Arlecchino – Ciprian Valea / Liviu Chițu

Cannolo – Alex Floroiu

 

Realizatori:

Textul și regia: Massimiliano Nugnes

Măști: Stefano Perocco di Meduna

Coregrafie: Ioana Macarie

Scenografie: Mădălina Sandu

Costume: Ioana Colceag

Machiaj: Cristina Sinoae

Afiș: Mădălina Sinoae

Fotografii: Leea Moraru (https://leea.ro/portfolio/wanted/)

Mulțumiri speciale: Diana Mihaela Moțea, Claudiu Brăneanu, Bogdan Boeru

 

* spectacol realizat de Breasla Actorilor sub supravegherea lui Michele Modesto Casarin

Durată: 1h 25’ (fără pauză)

 

Prețul unui bilet este 40 lei. 

Biletele se pot achiziționa online, de pe mystage.ro (https://www.mystage.ro/spectacole/wanted-2141?af=41), sau prin rezervare la numărul de telefon 0729.669.714. 

Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei, iar acestea pot fi achiziționate doar prin rezervare telefonică.

 

Mulțumiri partenerilor media: Mediatarget, Jesuisciprian, CoolArt, AgențiadeCarte, Artele Spectacolului, LaTeatru.EU, Hailateatru.com, Goingout, IQool.