Proiect creat de Asociația Developing Art şi co-finanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului Bucureşti – Oraş deschis 2021

Ce înseamnă UnShame Dance?

Un mod de a îți cunoaște corpul prin mișcare și creație și de a îți găsi dansul tău personal.

Ce se întâmplă?

Din septembrie până în octombrie ne întâlnim să dansăm fără rușine în spațiile verzi ale orașului, în spații artistice și online.

Trei evenimente cu muzică live în spațiile verzi ale orașului, susținute de artiști ale căror stiluri variază de la beatboxing la muzică electronică, la muzica plantelor:  Lala Mișosniky, Denis Bolborea și Alexandros Raptis.

Nouă ateliere de dans contemporan care oferă perspective și tehnici diferite, susținute de 9 coregrafe din București: Irina Marinescu, Alina Ușurelu, Andreea Novac Simona Deaconescu, Mariana Gavriciuc, Cristina Lilienfeld, Ioana Marchidan, Mihaela Dancs, Carmen Coțofană. Atelierele sunt dedicate adulților care au vrut întotdeauna să danseze dar n-au îndrăznit.

La final de toamnă învățăm despre anatomie și despre cum să o folosim în mișcare cu lansarea primului tutorial de anatomie funcțională în limba română.

Hai să vorbim despre dans.

Detalii pe www.developingart.org