Proiect cultural creat de Asociația Sandwich și cofinanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului „Bucureşti acasă” 2023.

Sandwich Library – After Hours este o propunere colaborativă de activare și consolidare a mediilor educaționale formale și informale oferite în prezent în plan local, ce inițiază un spațiu de formare culturală pentru studenți, tineri artiști și curatori, dar și pentru publicul larg interesat de cele mai noi paradigme ale artei contemporane locale și internaționale. Timp de opt săptămâni vor avea loc o serie de seminare/ workshop-uri interactive susținute de către specialiști din domeniul cultural și universitar, o seară-lectură de poezie, în colaborare cu Gura Mare, la Sandwich Library, Atelierele Malmaison și un mini-festival de film de trei zile la Combinatul Fondului Plastic. Sandwich Library devine spațiul în care dialogul dintre invitați și public este consolidat și contribuie la ideea educației continue, colaborative și a cercetării multidisciplinare. Demersul susține ideea unui București în care cei interesați pot găsi resursele necesare pregătirii lor.

Despre Asociația Sandwich

Asociația Sandwich (2016) coordonează spațiile de artă Sandwich (2016) și Sandwich Offspace (2021) din București. Scopul Asociației este contribuirea la dezvoltarea scenei de artă contemporană din România, prin susținerea producției artistice, generarea de noi audiențe pentru arta contemporană pe plan local-național-internațional, dezvoltarea colaborărilor (inter)naționale și interdisciplinare.

Detalii: https://www.sandwichgallery.ro/library