Realizarea unui spectacol mult-art care folosește mijloace spectaculare pentru a patrunde în realitatea persoanelor cu autism și a o reprezenta în rândul publicului bucureștean. În perioada de reprezentare a spectacolului artiștii vor lucra life, într-un sistem de laborator, aducând un concept artistic personal: interactivitate, performance, sunet, instalație senzorială, teatru participativ, dramaturgie noua și corporalitate.

Echipa proiectului: Nicoleta Lefter, Ioana Păun, Silvia Călin, Velica Panduru, Mihai Păcurar, George D. Stănciulescu, Ruxandra Bunea,   Andreea Banciu, Rodica Buzoianu.

Parteneri: Club Control București, Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Parteneri media: Revista Scena.ro, SUB25.

Nicoleta Lefter (Actriţă): „Îmi doresc să mă documentez mai serios despre ce înseamnă persoanele cu autism și m-am hotărât să fac acest spectacol prin care să redau lumea interioară extrem de bogată și extra sensibilă a acestor oameni.”

Mihai Păcurar (Video Art): „Mă interesează să întreprind împreună cu echipa o incursiune cât mai acută în ceea ce este universul senzorial al persoanelor cu autism, pentru atingerea unui grad cel puţin intrigant de awareness în ceea ce priveşte posibilităţile de comunicare proactivă cu aceste persoane şi bineînţeles de transmitere a experienţei, mai departe, către spectator.”

Silvia Călin (Coregraf): „În acest proiect îmi doresc în primul rând sa iau contact cu persoane cu tulburări din spectrul autist al căror univers este atât de special, să-l inteleg şi să-l pot transpune corporal într-un spectacol. Ce mi se pare interesant este faptul că procesul va fi invers, nu eu îi voi invața pe ei să-și descopere corpul ci eu v-a trebui sa invăț să deslușesc o lume.”