Proiect cultural creat de Asociația Tam-Tam şi cofinanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului „Bucureşti acasă” 2023.

Pe parcursul a patru întâlniri, un număr de aproximativ 50 de vecini de cartier vor fi ghidați către a se cunoaște, a observa cartierul din mai multe puncte de vedere și a îl înfrumuseța printr-un proiect de artă comunitară. Ghizi le vor fi câte o echipă formată din moderator, antropolog sau sociolog și doi artiști. „Om cu om” este și numele unui joc de cunoaștere și conectare empatică creat special pentru acest proiect, cu care procesul de ghidaj va și începe. Participanții vor avea ocazia de a-și împărtăși amintirile și speranțele legate de cartier în cadrul unei plimbări ghidate. De aici pot apărea idei de îmbunătățire a vieții în cartier ce pot fi exprimate ca solicitări din partea administrației locale sau a altor entități private. Proiectul se va încheia cu câte un proiect de artă comunitară în fiecare zonă descrisă, oferit gratuit oricăror spectatori interesați. Partenerii noștri sunt: Asociația pentru Tranziția Urbană, SC Tevartim SRL (Teatrul Improteca), SC Total Wellbeing SRL (EKA – Centrul stării de bine) și SC Shakti Spa SRL (Centrul Shakti).

Despre Asociația Tam-Tam

Asociația Tam-Tam s-a înfiinţat în 2007, cu obiectivul de a susţine ramura independentă a teatrului bucureştean, prin producerea de spectacole, organizarea de cursuri, evenimente de educare a publicului, diseminarea de informaţii importante pentru buna desfăşurare a activităţii teatrale. Pe lângă producerea de spectacole de teatru clasic în colaborare cu teatre respectate din București (Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara și Teatrul Național București), Asociația Tam-Tam organizează și susține nișa de teatru de improvizație din România.

Detalii: www.tam-tam.info.ro