HomeFest 2.0 – de pe 17 până pe 24 octombrie 2015

8 zile, 18 evenimente pline de efervescență domestică

HomeFest 2015 înseamnă opt zile de evenimente în case și apartamente: spectacole, concerte, conferințe, workshopuri și expoziții. Între 17 și 24 octombrie, populăm case cu diferite manifestări artistico-culturale pe care le împărtășim cu voi. Locurile sunt puține, așa că vă invităm să planificați din timp că vreți să veniți și să rezervați un loc – ne încredem în Eventbrite pentru rezervări. Ca și anul trecut, intrarea va fi pe baza unei cărți care va fi donată în scop caritabil.

Cele 18 evenimente pe care le organizăm cu tot dragul sperăm să vă facă să interacționați diferit cu spațiul domestic sau cu vecinii, să experimentați artisticul văzut într-o cheie cotidiană. Invitații sunt fie de pe tărâmuri românești, fie din străinătate (Israel, Iran, Austria, Norvegia, Finlanda). Pentru programul complet al tuturor întâmplărilor culturale, accesați site-ul HomeFest 2015.

HomeFest este un proiect lorgean theatre / homemade culture. Partenerii permanenți: Asociația Graphis 122 și Tranzit.ro, susținătorul este Forumul cultural austriac.

Partenerii media: Scena.ro, IqAds și SMARK, Calendar Evenimente, Revista Zeppelin, Radio Delahaze, Revista de Arte și Meserii, România pozitivă.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect cultural finanțat de ARCUB în cadrul Programului cultural „Ești București”.