Proiectul urmăreşte îmbunătăţirea comunicării adult-tânăr prin intermediul instituţiilor implicate – şcoală, medici de familie, psihologi şi este un semnal de alarmă adresat societăţii de a acorda o importantă crescută comunicării între generaţii.

“Hide & seek” îşi propune să readucă în atenţia tinerilor conceptele de normalitate şi sinceritate şi, în acelaşi timp, să îi înveţe să gestioneze transformările psihice caracteristice vârstei.

Conceput a se derula pe

două planuri care se intrepătrund şi care vor îmbina viaţa reală cu scena, proiectul presupune realizarea unui spectacol de teatru  “Hide & seek” de Esther Rölz, autoare germană contemporană şi a şase workshopuri cu teme axate pe îmbunătăţirea comunicării, înglobând concepte esenţiale precum empatia, sinceritatea şi onestitatea.

Spectacolul de teatru va fi realizat de tineri actori coorodonaţi de actorul şi regizorul Dragoş Câmpan iar workshopurile vor fi susținute de personalităţi îndrăgite ca Andreea Esca, Andi Vasluianu, Florin Busuioc, Vlad Zamfirescu, Gheorghe Ifrim, dar și de psihologul George Avram (EvoAct) şi de medici cu experienţă în comunicarea cu tinerii ca Dr. Cristina Isar (Centrul Naţional de Studii pentru Medicina Familiei) în Teatrul Studenţesc Podul din Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti- parteneri în proiect.

Acccesul la toate manifestările va fi gratuit.

„Hide & Seek – Unde eşti?” este un proiect de facilitare a comunicării prin teatru în rândul tinerilor realizat de Fundația CARTA în parteneriat cu Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti – ARCUB (în cadrul proiectului cultural „Eşti Bucureşti”) şi Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.

Perioada de derulare: 25 august – 15 noiembrie 2015
Loc de desfăşurare: Teatrul Studenţesc Podul din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.