Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Filantropia va comunica cele mai recente realizări din 2015, în cadrul evenimentului de lansare a Expoziției Fotografice Outdoor, ‘O clipă din Viața Noastră’.

Evenimentul de lansare are loc vineri, 4 septembrie 2015, începând cu ora 11.00, în Amfiteatrul Spitalului.  La eveniment va fi prezent un invitat surpriză.

Expoziția, desfășurată toată luna septembrie, va fi găzduită pe gardul Spitalului Filantropia din zona B-dului Ion Mihalache.

***

Despre ‘O clipă din Viața Noastră’

Fundația Colegiului Medicilor din București, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Obstetrica și Ginecologie Filantropia, Spitalul Clinic Coltea, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii’ Grigore Alexandrescu’, organizează, în perioada 1 — 31 septembrie 2015, expoziția fotografică outdoor, ‘O clipă din viața noastră’.

Desfășurat simultan în perimetrul celor 4 spitale, evenimentul face parte din Programul cultural ‘Ești București’ 2015 (Centrul Cultural de proiecte al Primăriei Municipiului București) și este un proiect finanțat de ARCUB.

Concret, cele 4 spitale, primele din București și din țară, vor găzdui fiecare câte o expoziție care va reuni câte 20 de fotografii, în format mare, inspirate din realizările deosebite care au construit istoria lor de-a lungul timpului. Fotografiile sunt realizate de fotograful Mihai Andrei.

Pe durata expozițiilor, la fiecare spital, va exista un caiet de feed-back în care vizitatorii își vor putea exprima opiniile în legătură cu exponatele.

La finalul celor 30 de zile, cele mai reprezentative fotografii alese de public vor fi expuse, timp de 10 zile, la sediul Fundației Colegiului Medicilor din București, Str. Avram Iancu nr. 1.