Între 7 și 22 Decembrie are loc a 5-a ediție Alt.Crăciun la MercatoComunale, un târg de Crăciun care aduce împreună artiști live și designeri români, cu activități pentru copii și food trucks, o experiență diferită pentru a sărbători un pic altfel perioada Sărbătorilor de iarnă.

Alt.Crăciun continuă tradiția târgului alternativ pentru al 5-lea an, de data aceasta în spațiul MercatoComunale care va fi special amenajat pentru a oferi vizitatorilor o experiență care îmbină atmosfera sărbătorilor cu happening-uri specifice.

Cadourile prind o nouă formă în cadrul gift shop-ului Dizainăr prin creațiile unor designeri români, de la produse home&deco, accesorii și bijuterii la mici obiecte care pot fi dăruite oricărei persoane dragi. Producători locali vor încânta vizitatorii cu produse de sezon: turtă dulce, cozonac, produse de băcănie și multe altele. Food truck-urile aduc aroma și savoarea completată de băuturi un pic altfel: hot cocktails. Decorațiunile de Crăciun sunt nelipsite la fel ca muzica, de la concerte live, la DJ sets și un cor de copii, colinde și muzică ambientală.

Accesul la eveniment este GRATUIT, iar programul concertelor este următorul:

  • 07 decembrie – Lucia
  • 11 decembrie – Cor cu Dor
  • 13 decembrie – Doru & Andrei (The Mono Jacks)
  • 14 decembrie – Blue Noise
  • 18 decembrie – Party Vinyl, Rum, Tapas & Wine
  • 20 decembrie – Corul de Copii Radio prezintă Alt.Colind
  • 21 decembrie – om la lună

De asemenea, organizatorii au pregătit o serie de activități pentru cei mici, precum sesiuni de citit cărți pentru copii, teatru de păpuși și ateliere speciale.

Toate acestea într-un spațiu cashless creat împreună cu partenerii principali ai MercatoComunale, Mastercard și George de la BCR.

Programul complet și evenimentele conexe din cadrul târgului sunt disponibile în cadrul evenimentului oficial din Facebook: https://facebook.com/events/504429747082637/?ti=icl

Ediția 2019 Alt.Craciun la MercatoComunale este realizată împreună cu partenerii Mastercard, George de la BCR, Lillet, Secom, Coca-Cola, Pilsner Urquell, Glo SmartFM și este susținut de Primăria Municipiului București și ARCUB.

 

Despre Alt.Crăciun:

Alt.Crăciun este un altfel de târg de Crăciun ce se află la a 5-a ediție. Evenimentul oferă Bucureștiului o alternativă la clasicele târguri de Crăciun, îmbinând: concerte live de muzică alternativă cu design românesc și activități speciale pentru copii. Evenimentul are loc la MercatoComunale în perioada 7-22 decembrie, iar accestul este gratuit.

Pentru mai multe informații vizitați: