Muzică
12dec.

JAZZAJ la ARCUB: Tudy Zaharescu Jazz & Soul Project

Portofoliul seriei de concerte JAZZAJ la ARCUB se completează sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00, cu prestația muzicianului considerat de critici „cel mai valoros baterist de jazz al momentului”, Tudor Zaharescu. Jazzman-ul vine laARCUB Batişte alături de o parte din colaboratorii săi pentru concertul Tudy Zaharescu Jazz & Soul Project.

Citește tot

Muzică
10dec.

Trio Enescu @ DA CAPO ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES

Joi, 10 decembrie, de la ora 19:30, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București deschide anotimpul bucuriei cu un nou concert extraordinar din seria DA CAPO ARCUB CHAMBER MUSIC.

Citește tot

Muzică
28nov.

JAZZAJ la ARCUB: Bucharest Jazz Orchestra

Cum e să simți și să vibrezi pe muzica Bucureștiului? Sâmbătă, pe 28 noiembrie de la ora 20:00, ești invitat la JAZZAJ la ARCUB să asculți LIVE un mix inedit de jazz și muzică urbană semnat de Bucharest Jazz Orchestra care te îndeamnă să trăiești și tu Povești din București.

Citește tot

Muzică
10nov.
10nov.

Concert de deschidere – Stagiunea Regală

Sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei Tenorul Teodor Ilincai in concertul de deschidere al Stagiunii Regale Ateneul Roman, 10 noiembrie, orele…

Citește tot

Muzică
11oct.

In the mood for tango @ Ceainăria ARCUB

Poate cel mai cunoscut gen muzical din America Latina este tangoul. Si cum el in sine are mai multe forme, si muzica din aceasta minunata parte a lumii are nenumarate ritmuri si culori, va invitam sa le descoperiti in interpretarea Ioanei Ernea si a lui Alexandru Nuca.

Citește tot

Muzică
11sept.
13sept.

Începe Balkanik Festival

Balkanik Festival se desfasoara intre 11 si 13 Septembrie, la  Grădina Uranus, Strada Uranus Nr. 44, București , este primul și singurul festival de artă și cultură balcanică…

Citește tot

Muzică
01iul.
30iun.

Cultură prin muzică. Culture through music

CULTURĂ PRIN MUZICĂ – CULTURE THROUGH MUSIC este un proiect complex care își propune să revoluționeze pedagogia muzicală din România prin prezentarea metodelor Kodály, Dalcroze și Orff.

Citește tot

Muzică
01iul.
05iul.

Bucharest Jazz Festival

Aflat la cea de-a IV-a ediție, produs de ARCUB și curatoriat de pianistul de jazz de origine română Lucian Ban, BJF, festival membru al European Jazz…

Citește tot