Toate drumurile pornesc de la infoHUB

Bucureștiul este o carte deschisă, cu sute de povești și zeci de peisaje care așteaptă să fie descoperite. Cu ce să începi? Pe care dintre străzile orașului să mergi? Ce atracție merită descoperită mai întâi? Toate aceste întrebări își găsesc răspunsul la primul punct de informare turistică al Capitalei, deschis la ARCUB Gabroveni: infoHUB

Centrul cultural al municipiului București ți-a pregătit cel mai bun loc din care să pornești în explorarea urbană. Afli totul despre evenimentele culturale și spectacolele din Capitală. Descoperi muzeele, traseele turistice și obiectivele ce nu trebuie ratate. Intri în contact cu spiritul viu și mereu surprinzător al orașului.

Fiecare city-break devine cu adevărat memorabil datorită obiectelor disponibile pentru turiști la infoHUB. București interbelic este colecția care reunește produse cu imagini de altă dată, iar București contemporan dezvăluie latura artistică din prezent a Capitalei. Ușile punctului de informare sunt deschise fiecărui turist dornic să cunoască Bucureștiul, dar și locuitorilor care vor să se reconecteze cu orașul.