Muzică
19Sep
25Sep
Teodora Enache

Bucharest Jazz Festival 2016

În această toamnă, orașul București va răsuna pe ritmuri de jazz la cea de-a V-a ediție a festivalului Bucharest Jazz Festival, organizat de ARCUB – Centrul…

Citește tot

Expoziție
12Iul
12Aug
Add-site

Expoziție I New Artists

Începând cu 12 iulie 2016, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București va deschide expoziția New Artists, ce cuprinde o selecție de lucrări de artă contemporană…

Citește tot

Teatru
30Iun
Cutia Pandorei - fotografie din repeti_ii2

Cutia Pandorei

„Cutia Pandorei”, noul spectacol produs de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, continuă să aibă reprezentații la Sala Izvor (Liviu Ciulei) a Teatrului Bulandra, pe 30 iunie de la ora 19.00.

Citește tot

Teatru
26Iun
_CCP1485

Schneider & Schuster

Actorii Mihai Călin și Richard Bovnoczki joacă pe scena ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București de pe strada Lipscani, nr. 84-90, în spectacolul Schneider & Schuster, regizat de Lucian Pavel pe 26 iunie, de la ora 20.00.

Citește tot

Teatru
26Iun
Cutia Pandorei - Mariana Mihu_ _i _erban Pavlu

Cutia Pandorei

„Cutia Pandorei”, noul spectacol produs de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, continuă să aibă reprezentații la Sala Izvor (Liviu Ciulei) a Teatrului Bulandra, pe 26 iunie de la ora 19.00.

Citește tot

Muzică
25Iun
22Iul
cover_gradinidevara

Grădini de vară I Enescu: urban vs. traditional

Asociatia Culturala ISVOR va prezinta proiectul „Gradini de vara / Enescu: urban vs. traditional”, o serie de concerte ale ansamblului Imago Mundi prin care ne dorim sa promovam un program muzical original, dedicat marelui compozitor si inspirat de celebrele sale Rapsodii Romane.

Citește tot

Expoziție
23Iun
11Sep
_U6A5536

Constantin Brâncuși: omul și lucrurile

Celebrăm la ARCUB 140 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși printr-o expoziție inedită, realizată de Erwin Kessler și de Doina Lemny, ce prezintă obiecte care au aparținut sau au fost create de sculptorul român, aflate în colecția familiei Emilian Radu.

Citește tot

Expoziție
21Iun
24Iun
Afis m (1)

Ένδυση. Veșminte tradiționale grecești

Cu prilejul Nopții Institutelor Culturale și al Zilei Iei (24 iunie), Fundația Culturală Greacă din București, Muzeul Benaki și Fundația Etnografică din Peloponez „Vasilios Papantoniou”, în…

Citește tot

Teatru
18Iun
Foto: Adi Bulboacă

București. Instalație umană

Bucureștiul ne reprezintă pe toți. Este așa cum îl îngrijim, așa cum îl construim, așa cum îi permitem să se dezvolte. Este orașul în care studiem, lucrăm, trăim. Spațiul care ne place sau pe care îl disprețuim, care ne înfurie, sau care ne face să râdem în hohote.

Citește tot

Outdoor
16Iun
20Iun
statui 2

Festivalul Internațional de Statui Vivante

Joi, 16 iunie, începând cu ora 20:00, Teatrul Masca va da startul celei de-a șasea ediții a Festivalului Internațional de Statui Vivante. Deschiderea oficială va avea loc în Grădina Casei Filipescu – Cesianu cu noaptea statuilor vivante, un eveniment inedit cu zeci de actori ce vor da viață unei lumi cosmopolite, formate din personaje cu povești din toate timpurile.

Citește tot

Teatru
12Iun
Foto: Adi Bulboacă

București. Instalație umană

Cumpără bilete online Bucureștiul ne reprezintă pe toți. Este așa cum îl îngrijim, așa cum îl construim, așa cum îi permitem să se dezvolte. Este orașul…

Citește tot

Teatru
10Iun
IMG_7957

FREAK SHOW: ONE MAN SHOW CU FLORIN PIERSIC JR

Vineri, 10 iunie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena ARCUB din strada Lipscani, nr. 84-90, cu spectacolul FREAK SHOW.

Citește tot

Teatru
09Iun
851x315

IDOLUL ȘI ION ANAPODA

Iubirea este pretutindeni. Ion este îndrăgostit de Mioara. Mioara este îndrăgostită de Valter. Valter și Ion sunt cei mai buni prieteni. Mioara este nepoata răsfățata a lui Madam Stavăr. Madam Stavăr știe tot. Ea ghicește în cafea și zidurile casei sale au ochi și urechi. Este puternică precum un general de armată și fragilă ca un mărgăritărel.

Citește tot

Outdoor
09Iun
12Iun
slider1

B-FIT in the Street! Festivalul Internațional de Teatru de Stradă

Fie că îți plac basmele, poveștile istorice sau efectele speciale, ARCUB îți face poftă de fantezie cu singurul festival internațional de teatru de stradă din București, B-FIT in the Street! Între 9 și 12 iunie, orașul devine decor fantastic, populat de personaje neașteptate care se amestecă în mulțime și interacționează cu trecătorii.

Citește tot

Teatru
05Iun

OBSESII

Ea are o mamă cu personalitate. Poate cu prea multă personalitate. Mai are și un cățel de care se îngrijește ca de un copil. Împreună, urmează un program riguros, pe care îl respectă cu sfințenie. Trăiește fiecare sentiment la intensitatea maximă. Luptă cu depresia și nu se lasă învinsă. Are mult umor, uneori cam cinic, dar el o ajută să meargă mai departe.

Citește tot