Începând din 27 februarie, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti dă startul unei noi serii de evenimente.

Trialoguri la ARCUB reprezintă o nouă provocare urbană, adresată tuturor bucureştenilor dornici de a savura un moment special alături de personalităţi marcante din peisajul cultural românesc. Astfel, de două ori pe lună, întotdeauna într-o zi de joi, de la ora 20.00, teme diverse din prezentul nostru cultural vor fi abordate din zeci de perspective.

Prima ediţie a Trialogurilor va avea loc joi, 27 februarie, începând cu ora 20.00. Invitatul special al serii este Mircea Cărtărescu, cel mai tradus scriitor român contemporan, multipremiat şi, în ultimii ani, unul dintre favoriţii la câştigarea premiului Nobel pentru literatură, potrivit caselor de pariuri internaţionale. Criticul literar şi scriitorul Marius Chivu, în calitate de moderator, îl va însoţi pe Mircea Cărtărescu într-o incursiune în cele mai cunoscute scrieri ale acestuia, din cadrul căreia nu vor lipsi cuvinte-cheie precum: dragoste, nostalgie, Levant, Beatles, fluturi, mustaţă şi blugi. Atmosfera intimă a discuţiilor va fi completată de acordurile percuţionistului Zoli Toth, a cărui muzică va putea fi savurată la o ceaşcă de ceai.

Trialoguri la ARCUB este un eveniment care va reintroduce în agenda comunităţii obiceiul conversaţiilor culturale, pe un ton relaxat şi prietenos. Întâlnirile vor avea loc de două ori pe lună, în serile de joi, la Ceainăria ARCUB din Str. Batişte nr. 14, unde se va vorbi despre tot ce leagă cotidianul de latura noastră artistică, despre educaţie şi noi curente, despre experienţe şi provocări.

 

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de Bilete ARCUB, din Str. Batişte nr. 14.

Vezi prezentarea VIDEO

Vezi VIDEO – Ediția I